Benzinski generatori za struju

Benzinski ili dizel agregati za struju?

 

Koji agregat za struju kupiti?

Kako bi svakodnevno nesmetano funkcionisali i obavljali svoje aktivnosti, bilo na radnom mestu ili kući, ili možda vikendici, struja nam je preko neophodna. Na žalost postoje mesta na kojima struja nije dostupna. Kako bi obezbedili struju u svom domu prvenstveno postoje agregati, generatori za struju koji nam to omogućuju. Veliki je izbor agregata,  generatora za struju, kako benzinskih tako i dizel ali ljudi se uvek dvoume koji agregat, generator za struju da kupe, da li benzinski ili dizel?! Kada se osvrnete oko sebe, za  sve što koristite vam treba struja. Sve zavisi od struje. Postoje međutim situacije kada vam struja nije dostupna, na brodu, u kamp kućici, u prirodi. Šta onda raditi? Sreća pa postoje AGREGATI ZA STRUJU. U zavisnosti od toga koje gorivo koriste, generatore za struju delimo na benzinske i dizel generatore za struju. 

Šta je najbolje za rezervno napajanje električnom energijom, benzin, dizel ili plin?

Prednosti benzinskih agregata za struju

Niska nabavna cena agregata

- Maleni, lagani i samim tim lako prenosivi agregati za struju

Mane benzinskih agregata za struju:

  • U slučaju prekida napajanja, lokalne benzinske pumpe takođe nisu u
    mogućnosti da prodaju benzin.

Šta je ECOtronic?

Kod uobičajenih benzinskih agregata, generatora za struju, električna energija se proizvodi na visokom broju okretaja od 3000 o/min. Međutim, agregati za struju često rade bez ikakvoga tereta. U današnje vreme ovo predstavlja neekonomičnu upotrebu, npr. kod rada sa električnim alatima na gradilištima ili kod hitnih popravki. Kako bi se problem rešio, Endress je razvio ECOtronic koji se sada standardno ugrađuje u liniju DUPLEXplus.

Kako stvar funkcioniše: ECOtronic je ekološki prihvatljivija alternativa uobičajenim načinima proizvodnje električne energije. Ukoliko nema priključenog tereta, sastav drastično smanjuje broj obrtaja motora. Ovo se događa automatski - generator za struju radi tiše, štedi gorivo, ali je uvek u pripravnosti. Kada se ponovo pojavi potrošač, odnosno kada npr. uključite električni alat, ECOtronic osigura dovoljnu snagu.

Prednosti:

  • Niži troškovi rada 
  • Manja emisija štetnih plinova 
  • Znatno manji nivo buke
  • Ušteda goriva do 30%
  • Duži radni vek motora

 

Šta je Duplex?

Tu gde su konvencionalne četkice, jednom korišćene, sklone habanju DUPLEX sistem koristi inteligentnu mašinu. U spajanju sa moćnom elektronikom predstavlja vrhunac nove, moderne tehnologije.

Free download

Bos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za struju
Template by JoomlaShine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.
Ok Decline