BOS generatori za struju

 

Endress Agregati se koriste onda KADA JE SVAKA SEKUNDA VAŽNA!

....dobro je imati pouzdanog partnera! Endress je kao proizvođač agregata, generatora za struju, dokazao svoju pouzdanost u civilnoj zaštiti prethodnih  decenija i zasigurno je najbolji snabdevač agregatima u civilnoj zaštiti. Unapređenom tehnologijom u proizvodnji agregata za struju znatno olakšavamo snabdevanje energijom na dužnosti. Vatrogasne jedinice, jedinice za kontrolu katastrofe i spasilački timovi, oslanjaju se na moć ENDRESS-a .

Endress Elektrogerätebau GmbH se specijalizovao za razvoj, proizvodnju i distribuciju prvoklasnih generatora od 1914. godine. Novim i proizvodnim inovacijama, koje su tehnički ambiciozne i postavljaju trendove, ENDRESS namerava osigurati svoju vodeću ulogu u budućnosti. Po prvi put na našem tržižtu biće predstavljeni Agregati koji su isključivo namenjeni za vatrogasce i za vanredne situacije. Svi agregati su proizvedeni po relevantnim standardima DIN ISO 8528, DIN 6280, DIN 14685-1, DIN 14685-2, DIN 14685-3, po Preporukama EU 2000/14/EC i sa zaštitom od vode IP54 (ceo agregat i alternator).

Svi agregari su Made In Germany.

 

Šta je Duplex?

Tu gde su konvencionalne četkice, jednom korišćene, sklone habanju DUPLEX sistem koristi inteligentnu mašinu. U spajanju sa moćnom elektronikom predstavlja vrhunac nove, moderne tehnologije.

Free download

Bos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za strujuBos agregati za struju
Template by JoomlaShine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.
Ok Decline